Personvern
Innhold
Vi linker til både norske og utenlandske nettsider med relevant og nyttig innhold for norske brukere. Vi tar ikke ansvar for innholdet på sider vi linker til.

Vi linker ikke til nettsider som inneholder gambling, pornografi eller kopibeskyttet materiale. Alle linker på våre sider er lagt ut i beste intensjon om å gi brukere i alle aldre en nyttig og god opplevelse.
Trafikklogging/Tracking
Vi bruker Google Analytics til å måle trafikken og atferden på våre sider, som brukes til å forbedre nettsiden og innholdet. Dette er en type måling som måler blant annet antall brukere, type nettleser, hvilke sider og linker som er mest brukt osv.
Markedsføring
På våre sider brukes teknologi og annonsetjenester fra Google til å gi relevante annonser tilpasset den enkelte bruker. Du finner mer informasjon om Googles tjenester og hvordan du kan påvirke Google sin bruk av dine personopplysninger på policies.google.com. Har du en Google-konto, kan du også endre personlige annonseinnstillinger på din google konto.

Vi bruker også annonsetjenester fra Tradedoubler, TradeTracker, Adtraction, Awin og Strossle, til å markedsføre varer og tjenester på våre sider. Noen av linkene og seksjonene er fra denne type markedføring.
Informasjonskapsler/Cookies
Våre nettsider og partnere oppretter cookies/informasjonskapsler i din nettleser. Informasjonskapslene brukes til f.eks. å lagre fargevalg, valg av søketjenester, værmelding, samt å gi deg relevante annonser tilpasset den enkelte brukeren.

E-post
E-post adresser blir kun brukt til å svare på meldinger som mottas via kontaktskjemaet på våre sider.
Lukk