Innstillinger Kontakt oss Sett som startside
Innstillinger Kontakt oss Sett som startside
Innstillinger Kontakt oss Sett som startside
Webmail
Webmail
Webmail
Liste
Lister
Ruter
Ikoner
Webmail
Aviser
Aviser
Aviser
Liste
Lister
Ruter
Ikoner
Aviser (Riksaviser)
Banker
Banker
Banker
Liste
Lister
Ruter
Ikoner
Banker (Mest brukte)
TV & video
TV & video
TV & video
Liste
Lister
Ruter
Ikoner
TV & video
Radio
Radio
Radio
Liste
Lister
Ruter
Ikoner
Radio
Verktøy
Verktøy
Verktøy
Liste
Lister
Ruter
Ikoner
Verktøy
Favoritter
Dine favoritter
Dine favoritter
Liste
Lister
Ruter
Ikoner
Dine favoritter
Uke
Norsk kalender (Timebuster v0.11 Beta)
Laster innhold, vent litt...
Forsiden
Dagen i dag
Dagen i dag 31. August
Navnedag i dag
Historiske hendelser
Wikipedia_31-8.2008
11 år siden
Wikipedia
2008: Skuespiller og Country artist Jerry Reed dør av komplikasjoner i forbindelse med emfysem, 71 år gammel
Jerry Reed Hubbard var en amerikansk gitarist, vokalist, låtskriver og skuespiller. Jerry Reed ble inkludert i Country Music Hall of Fame i 2017, sammen med Don Schlitz og Alan Jackson.

Reed hadde en framgangsrik karriere som plateartist gjennom hele 1970-tallet, men forsøkte seg også som skuespiller. Først i 1975 med filmen «W. W. and the Dixie Dancekings», så i 1976 med «Gator», i 1977 med «Smokey and the Bandit», i 1978 med «High balli»n, i 1979 med «Hot stuff», i 1980 med «Smokey and the Bandit 2», i 1983 med «The survivors» og «Smokey and the Bandit 3», i 1985 med «What comes around» og i 1988 med «Bat 21». I 1998 spilte han sammen med Adam Sandler i suksess-komedien «Waterboy».

Siden 2000 hadde Jerry Reed for det meste turnert rundt i USA og spilt inn plater på sitt eget selskap R2K Records. I 2005 trakk Reed seg tilbake fra turnévirksomheten. Han spilte inn sin siste plate, "The Gallant Few" i 2008. Det albumet var dedikert til amerikanske krigsveteraner. Før albumet ble utgitt, fikk Reed hederen The Silver Helmet Special Award den 5. mars 2008 for sin støtte til krigsveteranene. Wikipedia
Wikipedia_31-8.1997
22 år siden
Wikipedia
1997: Prinsesse Diana av Wales dør i en bilulykke i Paris, 36 år gammel
Diana, Princess of Wales var den første hustru til prins Charles. Deres to sønner, prinsene William og Harry, er nummer to og fem i arverekkefølgen til den britiske tronen og 15 andre samvelderiker. Både før og etter sin død har hun blitt populært kalt for «prinsesse Diana», en tittel hun aldri hadde.

Diana ble kjent for sin stil, karisma, humor og sitt intense arbeid med veldedighetsorganisasjoner, selv om hennes filantropiske forsøk ble overskygget av det kompliserte ekteskapet med prins Charles.

Fra forlovelsen med prins Charles i 1981 til hennes død etter en bilulykke i 1997, var Diana én av de mest kjente kvinnene i verden – en mye omtalt kjendis i sin generasjon. Mens hun levde ble hun ofte beskrevet som verdens mest fotograferte kvinne. For sine beundrere var Diana en rollemodell – etter hennes død var det til og med ønsker om at hun skulle nomineres for helgenverdighet – mens hennes kritikere anklager henne for å ha lidd av en sinnslidelse. En biograf har hevdet at Diana kanskje led av borderline personlighetsforstyrrelser. Diana innrømmet selv at hun slet med depresjon og spiseforstyrrelsen bulimi, som plaget henne i store deler av hennes voksne liv.

Den 31. august 1997 døde Diana etter å ha vært utsatt for en bilulykke i høy hastighet i Pont de l'Alma-tunnelen i Paris, sammen med Dodi Al-Fayed og deres sjåfør Henri Paul. Wikipedia
Wikipedia_31-8.1991
28 år siden
Wikipedia
1991: Masseslagsmål mellom rasister og antirasister i Brumunddal etter at Arne Myrdal har holdt tale
Arne Johannes Myrdal var en omstridt norsk innvandringsmotstander og politisk aktivist. Han ble mest kjent for sin harde motstand mot innvandring i Norge tidlig på 1990-tallet, og hans virkemidler knyttet til denne politiske saken.

Den siste dagen i august 1991 holdt Arne Myrdal og tilhengerne hans et møte i Brumunddal, et tettsted som hadde vært rystet av en rekke angrep mot innvandrere. Møtet endte med et gateslag der flere hundre blitzere og antirasister ble jaget av FMI-tilhengere og lokale ungdommer. Da Myrdal kom tilbake for å holde et nytt møte 20. september, møtte 4000 mennesker opp og snudde ham ryggen. Wikipedia
<<
31. August
>>