Søk Innstillinger Kontakt oss Sett som startside
Søk Innstillinger Kontakt oss Sett som startside
Søk Innstillinger Kontakt oss Sett som startside
Webmail
Webmail
Webmail
Liste
Lister
Ruter
Ikoner
Webmail
Aviser
Aviser
Aviser
Liste
Lister
Ruter
Ikoner
Aviser (Riksaviser)
Banker
Banker
Banker
Liste
Lister
Ruter
Ikoner
Banker (Mest brukte)
TV & video
TV & video
TV & video
Liste
Lister
Ruter
Ikoner
TV & video
Radio
Radio
Radio
Liste
Lister
Ruter
Ikoner
Radio
Verktøy
Verktøy
Verktøy
Liste
Lister
Ruter
Ikoner
Verktøy
Favoritter
Dine favoritter
Dine favoritter
Liste
Lister
Ruter
Ikoner
Dine favoritter
Uke
Norsk kalender (Timebuster v0.11 Beta)
Laster innhold, vent litt...
Her finner du de hotteste tilbudene på kvinneklær!
Tilbud
Her finner du de hotteste tilbudene på kvinneklær!
Gå til Berrylook
Tilbud
Se de nyeste tilbudene fra Banggood
Tilbud
Se de nyeste tilbudene fra Banggood
Incredible priced items, limited time to snatch!
Gå til Banggood
Tilbud
Mote for modne kvinner i alle størrelser
Annonse
Mote for modne kvinner i alle størrelser
Her finner du behagelig dameklær spesielt tilpasset modne kvinners kropp og figur.

Vi elsker kurver! Derfor tilbyr vi også dameklær samt undertøy i store størrelser. Vi har også et stor sortiment av hjelpemidler.
Gå til Åshild
Annonse
Få 10% rabatt på din første ordre
5 Mnd.
Få 10% rabatt på din første ordre
Beskrivelse:
Du får nyhetsbrev maks én gang i uka og tilgang til rabatter og konkurranser eksklusivt for nyhetsbrevet. Vi trekker i tillegg en vinner hver måned som får et gavekort på 250,- Det skal lønne seg å være påmeldt nyhetsbrevet vårt!

Tilbudet varer til og med 31. desember 2024.
Gå til Barbershop.no
5 Mnd.
Årets absolutt heteste gaver finner du her!
Annonse
Årets absolutt heteste gaver finner du her!
Leketøy til kvinner, menn og par. Diskré og rask levering.

365 dager åpent kjøp og gratis retur av intakte uåpnede produkter.
Gå til Amor
Annonse
Spesialtilbud på en mangde varer!
Tilbud
Spesialtilbud på en mangde varer!
Gå til Parfyme Klikk
Tilbud
Vis alle →
Forsiden
Dagen i dag

20. Juli

Om dagen

20. Juli er dag 202 i 2024, og er i uke 29. Det er 164 dager igjen av året.

Valutakurser Oppdatert 20. Juli kl.14:00

Henter valutakurser, vent litt...

Historie

7 år siden

2017: Vokalist og låtskriver i bandet Linkin Park Chester Bennington, tar selvmord ved henging, 41 år gammel

Chester Charles Bennington var vokalist i bandene Linkin Park og Dead By Sunrise.

Bennington var kjent for sin sterke vokal i høyt toneleie. På de fleste Linkin Park-låtene hører man ham skrikende. Da han var yngre øvde han sang hver dag inntil lungene og halsen ble såre. Han var inspirert av grupper som Depeche Mode og Stone Temple Pilots.

Bennington hadde en vanskelig oppvekst. Da han var elleve år ble foreldrene skilt. Han hadde to halvsøstre og en halvbror. Han ble seksuelt misbrukt som barn og slet psykisk med dette i mange år.

Da han var tenåring ble han avhengig av amfetamin, marihuana og kokain, men klarte å slutte med dop i 1997. Deretter jobbet han i Burger King til han fikk jobb i bandet Grey Daze.

Bennington sluttet i Grey Daze på grunn av for mye uenigheter og ble erstattet av en kvinnelig vokalist. Dette bandet kaller seg nå Waterface.

Bennington var fra 1998 med i Linkin Park, og da de ga ut debutalbumet Hybrid Theory bidro han med sangen «One Step Closer» som vant en Grammy-pris.

Han giftet seg da han var 20 år gammel med Samantha Bennington. Han hadde ikke penger til å kjøpe ringer, så de tatoverte gifteringene på ringfingrene. Med Samantha fikk han sønnen Draven Sebastian Bennington i 2002. I 2005 ble ekteparet skilt og Samantha fikk hele foreldreansvaret for sønnen mens Bennington kjempet for besøksrett. Han ble gift med Talinda Bentley og de fikk tre barn sammen.

Bennington ble funnet død i en bolig i Los Angeles 20. juli 2017. Bennington begikk selvmord ved henging. Wikipedia
51 år siden

1973: Bruce Lee dør av hjerneødem, forårsaket av en alergisk reaksjon fra sovemiddelet meprobamat

Bruce Jun Fan Lee var en kinesisk-amerikansk kampsportutøver og skuespiller som er regnet som den mest innflytelsesrike kampsportutøveren i det 20. århundret.

Lees filmer, spesielt hans opptreden i den Hollywood-produserte «Enter the Dragon» (1973), førte til økt kvalitet og popularitet blant tradisjonelle Hongkong-produserte kampsportfilmer. Lee brukte filmer for å bevise og demonstrere sine teorier innen kampsporten Jeet Kune Do, et arbeid som senere banet vei for skuespillere som bl.a. Jackie Chan, Chuck Norris og Jet Li. Lee ble et ikon for mange, spesielt blant kinesere, da han portretterte Kinas nasjonale stolthet og kinesisk nasjonalisme på en positiv måte i sine filmer.

Mange ser på Lee som en foregangsperson når det gjelder å skaffe seg en sterk og effektiv kropp, i tillegg til å utvikle en fullstendig forståelse for kampsporter og hånd-til-hånd kampferdigheter. Lees doktriner blir i dag sett på som det første steget over til en moderne stil av blandede kampsporter. Hans tidlige og myteomspunne død, har også bidratt til økt fokus på Lee og hans arbeide. Wikipedia
80 år siden

1944: «20. juli-attentatet» mot Adolf Hitler mislykkes

20. juli-attentatet var et bombeattentat og et mislykket forsøk på statskupp fra en rekke høyere offiserer innen Wehrmacht, det regulære forsvaret i det nasjonalsosialistiske Tyskland, 20. juli 1944.

Planene omfattet likvidering av landets leder og nazistpartiets fører Adolf Hitler, avsettelse av nazistpartiet og arrestasjon av sentrale representanter for naziregimet, dannelse av en ny ikke-nazistisk regjering og umiddelbar innledelse av forhandlinger med de vestallierte for å avslutte krigen i vest. De fleste aktive konspiratørene var yrkesoffiserer med et konservativt politisk ståsted, men støttespillerne omfattet også sosialdemokrater, liberale og kristendemokrater. Generalfeltmarskalk Erwin von Witzleben var tiltenkt rollen som ny leder for Wehrmacht.

Attentatet mot Hitler skjedde på Wolfsschanze i Rastenburg i Øst-Preussen, et av hovedkvarterene for den tyske ledelsen under andre verdenskrig, og ble utført av oberst grev Claus von Stauffenberg.

Synet på 20. juli-attentatet har vært preget av den kalde krigen; i Vest-Tyskland og det gjenforente Tyskland blir konspiratørene bak attentatet æret som helter i etterkrigstiden og overlevende konspiratører var sentrale i grunnleggelsen av Bundeswehr; i DDR og østblokken ble konspiratørene sett på som «reaksjonære agenter for den amerikanske imperialismen». Wikipedia

Fødsler

33 år
Heidi Weng (Langrennsløper)
1991

Heidi Weng (Norge)

Langrennsløper

Født:
20. juli 1991 (33 år)

Heidi Weng er en norsk langrennsløper som representerer IL i BUL. Hun har fire VM-gull, hun vant Tour de Ski 2016/17 og 2017/18 og hun vant verdenscupen sammenlagt sesongene 2016/17 og 2017/18. Wikipedia

51 år
Haakon Magnus av Norge (Kronprins)
1973

Haakon Magnus av Norge (Norge)

Kronprins

Født:
20. juli 1973 (51 år)

Haakon Magnus er Norges kronprins. Han er sønn og nest eldste barn av kong Harald V og dronning Sonja, og har en storesøster, Märtha Louise. Han er sønnesønn til kong Olav V og sønnesønns sønn til kong Haakon VII. Haakon er gift med Hennes Kongelige Høyhet kronprinsesse Mette-Marit. Han representerer 4. generasjon i Det norske kongehuset. Til daglig benyttes bare det første av hans fornavn. Wikipedia

55 år
Josh Holloway (Skuespiller)
1969

Josh Holloway (USA)

Skuespiller

Født:
20. juli 1969 (55 år)

Joshua Lee Holloway er en amerikansk skuespiller som ble kjent etter sin rolle som «James ‘Sawyer’ Ford» i den amerikanske TV-serien Lost. Holloway har tidligere hatt gjesteroller i seriene Walker Texas Ranger og CSI. Wikipedia

77 år
Carlos Santana (Musiker)
1947

Carlos Santana (Mexico)

Musiker

Fullt navn / Fødenavn:
Carlos Augusto Alves Santana

Født:
20. juli 1947 (77 år)

Carlos Augusto Alves Santana, best kjent som bare Santana, er en meksikansk-amerikansk musiker og latinrock-gitarist. Wikipedia

82 år
Mamadou Tandja (President)
1938 - 2020

Mamadou Tandja (Niger)

President, politiker, militær

Født:
20. juli 1938 (86 år siden)

Døde:
24. november 2020 (82 år) (3 år siden)

Mamadou Tandja var en nigersk offiser og politiker for Mouvement National pour la Société du Développement-Nassara som var landets president fra 1999 til 2010. Han var partileder fra 1991 til 1999, og stilte som MNSDs presidentkandidat i 1993 og 1996, men tapte disse valgene, før han vant valget i 1999. Mens han var Nigers president, var han også Den vestafrikanske økonomiske og monetære unions formann fra 2005 til 2007.

Mamadou var blandet fulani og kanuri og var dermed Nigers første president som ikke var etnisk hausa eller djerma.

Etter en grunnlovskrise i 2009, forårsaket av Mamadous forsøk på å holde stillingen lengre enn grunnloven tillot, ble han styrtet i et statskupp i 2010. Wikipedia

82 år
Diana Rigg (Skuespiller)
1938 - 2020

Diana Rigg (Storbritannia)

Skuespiller

Fullt navn / Fødenavn:
Enid Diana Elizabeth Rigg

Født:
20. juli 1938 (86 år siden)

Døde:
10. september 2020 (82 år) (3 år siden)

Dame Enid Diana Elizabeth Rigg, DBE var en engelsk skuespillerinne. Hun spilte Emma Peel i TV-serien «The Avengers», grevinne Teresa di Vicenzo, kone til James Bond, i «On Her Majesty's Secret Service» og Olenna Tyrell i «Game of Thrones». Wikipedia

73 år
Nam June Paik (Kunstner)
1932 - 2006

Nam June Paik (USA)

Kunstner, videokunstner, universitetslærer, komponist, kunstmaler, fotograf

Født:
20. juli 1932 (92 år siden)

Døde:
29. januar 2006 (73 år) (18 år siden)

Nam June Paik var en amerikansk kunstner. Han var en klassisk utdannet pianist som måtte flykte fra sin hjemby Seoul under Koreakrigen i 1950. Hans familie flyktet først til Hongkong, men reiste senere til Japan av ukjente årsaker. Paik studerte musikk ved Tokyos universitet i seks år, hvor han skrev om den eksperimentelle komponisten Arnold Schönberg. Deretter flyttet han til Tyskland, hvor han traff Karlheinz Stockhausen, som var en pionér innen elektronisk musikk og konseptkunstnere som John Cage samt Joseph Beuys. Der fikk han idéen til å starte med «electronic art».

I 1961 prøvde Paik komme Sony i forkjøpet med å konstruere sitt eget bærbare videokamera.

Paik hevdet i 1964 at det var for lite erotikk i den klassiske kunsten og prøvde uten hell å få oppført klassiske verker av kun nakne musikere i Tyskland. Samme år reiste han til New York, hvor han traff cellisten Charlotte Mooman som hadde samme syn som Paik på erotikk. Hun ble helt sentral i flere av de forestillingene med video som hun og Paik etter hvert laget sammen.

Like etter at de traff hverandre komponerte Paik «Cello Sonata No. 1 for Adults Only», som første gang ble fremført i New School of Social Research i New York. Sammen med Yoko Ono, John Cage, Merc Cunningham samt flere andre amerikanske kunstnere, ble Paik med i en ny kunststrømning i New York som tok navnet Fluxus-bevegelsen. Fluxus var et opprør mot at all kunst skulle dreie seg om maling på et lerret. Fluxus var også et opprør mot at all kunst skulle være kommersielt og omsettbar som enhver annen vare i New Yorks mange nye fasjonable kunstgallerier. Paiks fascinasjon for teknologi førte ham etter hvert delvis bort fra fluxus, og han skulle gå sine egne veier og bli den store pioneren i kunsthistorien innen bruk av teknologi.

Paik var en av pionérene i utforskingen av video-mediet innen kunsten fra slutten av 1960-tallet. Etter den tid var han ansvarlig for en rekke kunstverk som førte til at han ble en slags foregangsmann også innenfor andre deler av kunsthistorien, slik som performance med musikk og installasjon samt for den saks skyld noe en kunne kalle elektronisk maleri.

Etter hvert laget Paik store skulpturer med Tv-apparater samt videoer. Henie Onstad Kunstsenter er i besittelse av «Zen for TV», hvor Paik laget en video som et minimalistisk maleri.

I 1973 laget Paik ett av sine epokegjørende videoverk som skulle forutsi mye av den veien medieutviklingen skulle ta. I «Global Groove» slår Paik fast «dette er et nikk inn i morgendagens videolandskap, der du vil få anledning til å slå på enhver TV-kanal på kloden, og TV-guiden vil bli like tjukk som telefonkatalogen på Manhattan».

I 1974, lenge før internett, stod Paik for lanseringen av idéen om «electronic super highway».

Paik starter dessuten å bruke satellit-TV på alternative vis, for å gi folk i ulike land muligheter til å ha kontakt med hverandre.

Alt i 1977, under kunstarrangementet Documents 6 i Kassel, fremførte Paik og cellisten Charlotte Moorman de kjente forestillingene «TV Bra», «TV Cello» samt «TV Bed». Det ble overført til 25 nasjoner og var første gang kunstnere anvendte satellitt-Tv.

Da Paik overvar den norske kunstneren Marianne Heskes utstilling i Paris i 1982, lærte Paik å lage trykk av videobilder.

«Magnet-TV», som er et «videomaleri» i Tv-apparat, fra 1965 er på VG7s Topp 100-liste over de viktigste verkene i samtidskunsten etter 1960. Wikipedia

88 år
Edmund Hillary (Fjellklatrer)
1919 - 2008

Edmund Hillary (New Zealand)

Fjellklatrer, oppdagelsesreisende, filantrop, birøkter, diplomat, selvbiograf

Født:
20. juli 1919 (105 år siden)

Døde:
11. januar 2008 (88 år) (16 år siden)

Edmund Percival Hillary var en newzealandsk fjellklatrer og oppdager. Han er mest berømt for å være den første til å bestige Mount Everest (8850 moh). Han klatret Everest 29. mai 1953 sammen med sherpaen Tenzing Norgay.

Hillary var den første levende newzealenderen som har blitt avbildet på en seddel.

Hillary besteg i alt ti forskjellige topper i Himalaya på senere reiser i 1956, 1960–61 og 1963–65. Han var også med på Det britiske samveldets ekspedisjon til Sydpolen. Wikipedia

74 år
Herman Wildenvey (Dikter)
1885 - 1959

Herman Wildenvey (Norge)

Dikter, oversetter, skribent, lyriker

Født:
20. juli 1885 (139 år siden)

Døde:
27. september 1959 (74 år) (64 år siden)

Herman Wildenvey, opprinnelig Herman Theodor Portaas var en norsk dikter og oversetter.

Herman Wildenvey bodde de tre første årene hos moren, Hanna Thoresdatter Grosvold på Smedjordet i Mjøndalen i Nedre Eiker. Tre år gammel flyttet han til faren, Lauritz Portaas, på gården Portåsen i skogkanten høyt oppe over bygda.

Wildenvey viste poetisk talent allerede i unge år. Han reiste til USA i 1904 med DS Norge og overlevde skipets forlis, noe han senere skrev om. Han var gift med forfatteren Gisken Wildenvey. Han bodde i Stavern fra 1923 frem til sin død, fra 1927 i villaen Hergisheim.

Wildenvey utga 44 egne verker og gjendiktet Shakespeare, Hemingway, Heinrich Heine, Æsops fabler, Paul Geraldy, Liam O'Flagety samt Goethe. Wildenvey blir regnet som sentrallyriker; han skrev ofte om kjærlighet og kalles gjerne vårens og forelskelsens dikter. Han skrev diktene sine i tradisjonell form, med rim og rytme.

Herman Wildenveys Poesipris deles hvert år ut på dikterens fødselsdag ved et arrangement på Hergisheim. Prisen består av kr 15 000 samt en plakett med bronserelieff utført av billedhuggeren Ørnulf Bast. Formålet med prisen er å styrke interessen for Herman Wildenveys dikterkunst og stimulere arbeidet for at poetiske verdier får større plass i vår hverdag. Wikipedia

61 år
Gregor Mendel (Biolog)
1822 - 1884

Gregor Mendel (Østerrike-Ungarn)

Biolog, genetiker, birøkter, matematiker, botaniker

Fullt navn / Fødenavn:
Gregor Johann Mendel

Født:
20. juli 1822 (202 år siden)

Døde:
6. januar 1884 (61 år) (140 år siden)

Gregor Johann Mendel var en schlesisk-østerriksk augustinerkorherre som levde og arbeidet i St. Thomas-klosteret i Brünn (nå Brno i Tsjekkia). Han studerte naturvitenskap i Wien 1851–53, og ble siden lærer i naturfag ved den tekniske skolen i Brünn (1854–68). Fra 1868 til sin død var han abbed ved klosteret.

Mendel gjorde mange forskjellige krysningsforsøk. I 1856 startet Mendel systematiske forsøk med erteplanter i klosterets hage, der han så på nedarving av ulike egenskaper. Dette resulterte i artikkelen Versuche über Pflanzenhybriden fra 1865. Innholdet var egentlig oppsiktsvekkende, men fikk ikke mye oppmerksomhet av samtiden ettersom Brünn lå langt fra Europas hovedsenter for vitenskapelig forskning.

Over tretti år senere skulle Erich von Tschermak, Hugo de Vries, Carl Correns og William Jasper Spillman verifisere flere av Mendels eksperimentelle funn, og slik åpne døren for moderne genetikk. I den engelskspråklige verden var det William Bateson som skulle gjøre Mendels' forskning kjent, ved å oversette hans hovedverk. Wikipedia

Dødsfall

78 år
Vita Andersen (Forfatter)
1942 - 2021

Vita Andersen (Danmark)

Forfatter, skribent, lyriker

Født:
29. oktober 1942 (81 år siden)

Døde:
20. juli 2021 (78 år) (3 år siden)

Vita Andersen var en dansk skjønnlitterær forfatter.

I oppveksten var hun anbrakt utenfor hjemmet i tre år, på barnehjem og hos sin moster. Hun skriver ut fra egne erfaringer, og hennes romaner handler om barn, og hvordan voksne kan svikte barn. Temaene hun tar opp kan være vanskelige, som psykisk sykdom, og kontroversielle som feminisme og kjønnsroller.

Hennes debut-diktsamling Tryghedsnarkomaner og novellesamlingen Hold kæft og vær smuk fikk stor mediaoppmerksomhet og store salgstall i Danmark. Hun mottok en rekke priser for sitt forfatterskap.

Vita Andersen var datter av Aage Neutzsky-Wulff og søster til Erwin Neutzsky-Wulff. Hun var i en periode gift med den danske politikeren Mogens Camre, som hun hadde tre barn med. Wikipedia

36 år
Michael Brooks (Politisk kommentator)
1983 - 2020

Michael Brooks (USA)

Politisk kommentator

Født:
13. august 1983 (40 år siden)

Døde:
20. juli 2020 (36 år) (Trombose i halsen) (4 år siden)

Michael Brooks var en amerikansk talk show vert og politisk kommentator i kanalen « The Majority Report» på YouTube. Wikipedia

80 år
Lone Dybkjær (Politiker)
1940 - 2020

Lone Dybkjær (Danmark)

Politiker, faglitterær forfatter, universitetslærer

Fullt navn / Fødenavn:
Lone Vincents

Født:
23. mai 1940 (84 år siden)

Døde:
20. juli 2020 (80 år) (Brystkreft) (4 år siden)

Lone Dybkjær var en dansk politiker for Radikale Venstre. Hun var medlem av Folketinget 1973–1977, 1979–1994 og 2005–2011, miljøvernminister i Schlüter-regjeringen 1988–1990 og medlem av Europaparlamentet 1994–2004. Dybkjær meldte seg inn i Radikale Venstre under 68-opprøret. I løpet av de neste tiårene markerte hun seg særlig som miljøvern- og likestillingspolitiker.

Hun vokste opp i et akademikerhjem i Rungsted. Hun gikk statsgymnaset i Rungsted og studerte kjemi ved Danmarks Tekniske Højskole, hvor hun ble ferdig utdannet sivilingeniør i 1964. Hun arbeidet i administrative stillinger før hun gikk inn i politikken på heltid.

Hun giftet seg i 1964 med studiekameraten Ib Dybkjær. De fikk to døtre. Ekteskapet ble oppløst i 1980. I 1992 forlovet hun seg med Danmarks senere statsminister Poul Nyrup Rasmussen, som hun var gift med fra 1994 til sin død.

Etter at Dybkjær trådte tilbake fra politikken i 2011, fikk hun påvist brystkreft. Hun døde i 2020. Wikipedia

41 år
Chester Bennington (Musiker)
1976 - 2017

Chester Bennington (USA)

Musiker

Fullt navn / Fødenavn:
Chester Charles Bennington

Født:
20. mars 1976 (48 år siden)

Døde:
20. juli 2017 (41 år) (7 år siden)

Chester Charles Bennington var vokalist i bandene Linkin Park og Dead By Sunrise.

Bennington var kjent for sin sterke vokal i høyt toneleie. På de fleste Linkin Park-låtene hører man ham skrikende. Da han var yngre øvde han sang hver dag inntil lungene og halsen ble såre. Han var inspirert av grupper som Depeche Mode og Stone Temple Pilots. Wikipedia

93 år
Helen Thomas (Journalist)
1920 - 2013

Helen Thomas (USA)

Journalist, skribent

Født:
4. august 1920 (104 år siden)

Døde:
20. juli 2013 (93 år) (11 år siden)

Helen Thomas var en amerikansk korrespondent og fast medlem av pressekorpset som er til stede under pressemøtene i Det hvite hus. Hun var korrespondent i 57 år, og dekket hver president siden John F. Kennedy.

Helens foreldre var libanesiske immigranter og kom opprinnelig fra Tripoli. Wikipedia

85 år
James Doohan (Skuespiller)
1920 - 2005

James Doohan (Canada)

Skuespiller

Fullt navn / Fødenavn:
James Montgomery Doohan

Født:
3. mars 1920 (104 år siden)

Døde:
20. juli 2005 (85 år) (19 år siden)

James Montgomery Doohan var en canadisk skuespiller. Han er mest kjent for sin rolle som Scotty i fjernsynsserien Star Trek: The Original Series. Han har fått en stjerne på Hollywood Walk of Fame. Wikipedia

74 år
Margit Johnsen (Krigsseiler)
1913 - 1987

Margit Johnsen (Norge)

Krigsseiler

Født:
31. januar 1913 (111 år siden)

Døde:
20. juli 1987 (74 år) (37 år siden)

Margit Johnsen Godø, også kjent som Malta-Margit, var en norsk krigsseiler. For sin innsats i konvoifart til Malta i 1942 ble hun tildelt St. Olavsmedaljen med ekegren. Hun mottok også Krigsmedaljen og British Empire Medal og er den høyest dekorerte norske kvinne fra andre verdenskrig. Johnsen fortsatte å seile på norske skip i utenriksfart inntil 1960. Hennes historie fortelles i sjøfarts- og krigslitteraturen som et eksempel på kvinners innsats under verdenskrigen. Wikipedia

32 år
Bruce Lee (Skuespiller)
1940 - 1973

Bruce Lee (USA)

Skuespiller

Fullt navn / Fødenavn:
Bruce Jun Fan Lee

Født:
27. november 1940 (83 år siden)

Døde:
20. juli 1973 (32 år) (51 år siden)

Bruce Jun Fan Lee var en kinesisk-amerikansk kampsportutøver og skuespiller som er regnet som den mest innflytelsesrike kampsportutøveren i det 20. århundret. Wikipedia

<<
20. Juli
>>